Over mij

Al enkele jaren geleden maakte ik kennis met het naturisme, ik vond het al langer een fijn idee om één met de natuur te zijn maar toen ik dat een keer ongekleed deed ervaarde ik een gevoel van vrijheid en rust die ik daarvoor nog nooit had ervaren.

Deze dag, nu alweer zo’n 6 jaar geleden was voor mij de eerste stap als naturist.
Sinds die tijd ga ik regelmatig bloot de natuur in, om te wandelen of gewoon lekker een tijdje te genieten van de zon onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook ben ik lid van de NFN en doe regelmatig mee aan naturistische activiteiten die door hen georganiseerd worden, ook bezoek ik een aantal keer per jaar in de zomer het Naturistisch recreatiepark Elsendorp in Noord-Brabant, op zo’n dag kom ik helemaal tot rust en kom ik als herboren weer thuis.

Ook thuis doe ik de meeste dingen -als het enigszins kan- bloot, kleding draag ik alleen op (openbare) plaatsen waar dat vereist is maar dan wel met tegenzin. 😉
Aan iedereen die dit leest zou ik willen zeggen: doe je kleren eens uit en ervaar het gevoel van ultieme vrijheid!

Waarom deze blog?
Allereerst wil ik proberen om door middel van deze blog het naturisme wat “te promoten”, want helaas rust hier een beetje een taboe op en vinden veel mensen het “vies” of hebben er hele andere onterechte gedachten bij.
En ik wil laten zien hoe fijn het is om naturist te zijn in alle soorten omgevingen en situaties.
De weblog update ik iedere week en soms wat vaker, de foto’s worden gemaakt door mijn lieve vriendin (waarvoor heel veel dank en respect aangezien zij zelf geen naturist is maar het voor de volle 100% van mij accepteert).