Gastenboek

Log in om een bericht te plaatsen

Registreren
8 berichten.
naturistmetbeperking naturistmetbeperking schreef op 8 januari 2018 om 20:25:
(Bericht verwijderd)
Alexander Alexander schreef op 8 januari 2018 om 12:21:
Hallo Erwin. Ik ben al jaren Naturist of hoe je het ook wilt noemen. Heerlijk zonder kleren als het kan. Ik heb jaren een website gehad met een naturisten sectie over een huis in Frankrijk wat ik heb opgeknapt. Keken ze wel van op daar, een blote klusser, maar inmiddels weet men niet beter ๐Ÿ™‚
Heb de site al jaren niet meer in de lucht maar ben gaan bloggen; over dagelijkse dingen met een knipoog naar het naturisme. Geen NFN lidmaatschap meer voor mij, ik heb mijn eigen bloot paradijsje inmiddels.
Niks om het lijf blijft heerlijk, hoe oud je ook bent.
Onbegrijpelijk om te lezen dat je door deze site je baan bent kwijtgeraakt. Dat moet je aanvechten..
Sterkte daarmee!
Kees Roskam Kees Roskam schreef op 24 november 2017 om 13:31:
Hoi Erwin, wat leuk, een nieuwe website over persoonlijke beleving van het fijne blote leven. Ik heb zelf ook al een jaar of 18 een website (wat toen nog homepage heette) over mij en het naturisme in het algemeen. De layout is inmiddels wel verouderd maar het werkt gelukkig nog met de meeste browsers.
Er zijn vaker persoonlijke homepages geweest van andere naturisten maar daar zijn er niet veel meer van over. Ik ben dus blij dat er weer eentje bij is. En je hebt er wat moois van gemaakt. Fijn te zien dat je er zo open over bent en blootfoto's geen probleem vindt. En dat durven de meeste naturisten helaas niet. Maar bloot is gewoon en dat stralen we graag uit. En daar vertellen we graag over in woord en beeld. Ik bewonder ook je durf om bloot in de natuur te gaan wandelen. Ik ben zelf meer een thuisnaturist (geworden). Mijn vrouw heeft er verder ook niets mee maar respecteert mij ook zoals ik ben!. En ook ik voel me gelukkiger zonder kleding aan mijn lijf. Maar in de winter gebeurt dat weinig omdat ik alleen een verwarmde huiskamer heb, dus geen cv. Lekker ouderwets hรจ :-).
Toen onze kinderen nog kind waren zijn we wel regelmatig op mijn verzoek (zonder dwang hoor ๐Ÿ™‚ ) naar naturistencampings geweest. Of naar het naaktstrand. Maar toch zijn vrouw en kinderen geen naturist geworden. Ze hebben uiteraard geen problemen met bloot maar hebben niet dat hele prettige blote natuurlijke gevoel ervaren, wat ik dus wel heb van kinds af aan.
Jouw foto's zijn mooi. Gewoon natuurlijk in de natuur, zoals het eigenlijk hoort te zijn want we zijn immers onderdeel van die natuur.
Ik heb je site bij mijn favorieten gezet en ga je dus volgen. Ga zo door en geniet van het blote leven. Hartelijke blote groeten, Kees. www.keesroskam.nl/blootgewoon.html
Appie Appie schreef op 12 november 2017 om 16:01:
Hallo Erwin,
Leuk deze site over het beleven van het naturisme.
Ik ben ook het liefst zoveel mogelijk naakt.
Helaas heeft mijn vrouw nauwelijks interesse maar laat mij wel mijn gang hierin gaan.
Zoals jij dat in het bos naakt ben vind ik knap.
Aan de rivier heb ik geen moeite mee: ik ben zomers vaak aan het Waalstrand te vinden: bij Andelst /Slijk Ewijk is het volop genieten. Leuke contacten daar.

Ook bij de bisonbaai (Ooypolder bij Nijmegen) is het goed toeven.
's Winters ga ik nog wel eens zwemmen in nat. park Elsendorp.

Helaas ben ik pas op latere leeftijd in contact gekomen met het naturisme. Ben wel lid van de NFN. Dus ga zo door, geniet hiervan!
Admin-antwoord door: Webmaster
Beste Appie,
Bedankt voor je berichtje en uiteraard van harte welkom op mijn website.
Ik vind het net als jij ook fijn om naakt te zijn, ik laat me niet gauw tegenhouden door de temperatuur dus doe het ook regelmatig in de herfst en winter.
Het KNMI had voor vandaag (zondag) code geel afgegeven dus zijn we maar binnen gebleven, achteraf niet nodig want de hele middag heeft hier de zon geschenen. Jammer want i.c.m. de fraaie wolkenluchten hadden we mooie fotoโ€™s kunnen maken.

Leuk om te horen dat je ook zo van het naturisme kan genieten, ben langs de Waal nog nooit geweest maar staat zeker voor volgend jaar op mijn verlanglijstje. ๐Ÿ˜‰
Groetjes, Erwin
Edmanus74 Edmanus74 schreef op 10 november 2017 om 18:23:
Moedige reportages in het bos, op het strand, in een natuurgebied, ... en dat met open en vrije foto's. Het is inspirerend om te zien dat iemand dit ook durft te doen in de herfst & op een goede manier in publieke ruimtes. Ik hou wel van naakt zijn in de natuur bij frissere momenten - maar ben erg terughoudend om dit in een publieke plaats te doen. Dat jij voor jezelf daar een goede manier voor hebt gevonden, vind ik echt sterk.
Maak je je fotoreportages zelf of heb je gezelschap als je in de natuur gaat ?
Ik moedig je verder aan met je mooie website.
Groeten.
Admin-antwoord door: Webmaster
Dag Edmanus74,
Bedankt voor je leuke bericht. ๐Ÿ™‚
Ik heb zoals je wel kunt zien helemaal geen moeite om mezelf bloot te geven, vooral omdat ik besef dat we eigenlijk allemaal zo zijn al laten de meeste mensen dit helaas (vooral uit schaamte) niet zien.
Ik zit lekker in mโ€™n vel en het bloot zijn maakt dat ik me nog lekkerder voel. Natuurlijk word ik weleens raar aangekeken maar dat doet me echt helemaal niets.
Vooral in deze tijd van het jaar kan het ook nog lekker verfrissend zijn, als ik een half uurtje bloot buiten heb gelopen voel ik me daarna weer helemaal als herboren.
De fotoโ€™s worden gemaakt door mijn vriendin, zij gaat meestal (gekleed) mee, zij is geen naturist maar we respecteren elkaar, zij voor het feit dat ik het wel ben en ik voor het feit dat zij het niet is, dat hoeft ze van mij ook niet te worden..ik vind het goed zo.

Ik wil je nogmaals bedanken voor je leuke bericht en ik wens je een fijne tijd op mijn website toe.
Mocht je nog iets willen weten kan je me altijd mailen. ๐Ÿ˜‰
bruys bruys schreef op 4 november 2017 om 22:40:
Hallo,
Leuke verhalen , en echte foto,s .
Doe zo verder
mato mato schreef op 3 november 2017 om 09:00:
Hallo welkom, ik ben benieuwd naar jullie eerste bericht. Altijd interessant om lui te ontmoeten die niet zoals wij het naturisme in onze kinderjaren maar pas later op oudere leeftijd leerden ontdekken.
mm Webmaster schreef op 2 november 2017 om 16:15:
Welkom bij mijn gastenboek,
Laat een leuk berichtje achter.

Alvast hartelijk dank.
Erwin.